TAPIO

Klapi-/lehtiteline

140,00 

TAPIO-klapi-/lehtiteline on käytännöllinen ja kaunis tuote kotiisi. Tukeva teline toimii klapien säilytykseen ja kuljettamiseen sekä oivasti myös lehtitelineenä. Telineen moderni ja linjakas teräsrakenne taipuu persoonallisesti vanerilevyn ympärillä muodostaen telineelle kantokahvan. TAPIO:ta et halua piilottaa katseilta!

 

Paino 4,3 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 38 × 52 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postiin: 0,00€
Kotiinkuljetus: 7,00€

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 40 cm, leveys 38 cm ja korkeus 52 cm. Levyn koko: 25 cm x 40 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

ARVO

Penkki 2 hlö

395,00 

LEMPI

Ruokapöydän tuoli

295,00 

MAINIO

Ruokapöytä 8 hlö

1 110,00 

MAINIO

Ruokapöytä 6 hlö

920,00