ARVO

Penkki 1 hlö

260,00 

ARVO-penkki 1 hlö on siro ja ajaton tuote, joka taipuu erilaisiin käyttötarkoituksiin tarpeidesi mukaan. Penkki toimii mukavana istuimena tavallista jakkaraa leveämmän istuintason ansiosta. ARVO 1 hlöä voi käyttää penkin sijasta yhtälailla olohuoneen sohvapöytänä tai sivupöytänä. Ajaton ja tyylikäs muotoilu takaavat sen, että ARVO-penkki näyttää kauniilta vielä vuosien päästä. Laadukkaat materiaalit kestävät hyvin käyttöä ja aikaa. Penkin muotoilu on toimiva: taivutettu teräsrunko mahdollistaa, että penkin alle jää runsaasti jalkatilaa päätyjen taipuessa yli istuintason.

Paino 7,8 kg (kilogramma)
Mitat 53 × 50 × 44 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postiin: 0,00€
Kotiinkuljetus: 7,00€

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 53 cm, leveys 50 cm ja korkeus 44 cm. Levyn koko: 40 cm x 40 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

MAINIO

Ruokapöytä 6 hlö

920,00 

HILJA

Hylly

195,00 

URHO

Ylätaso

425,00 

TOUKO

Sohvapöytä M-koko

380,00