TOUKO

Sohvapöytä M-koko

380,00 

TOUKO on linjakas ja ilmava sohvapöytä, joka on saanut muotokielensä MAINIO-ruokapöytämme mukaan. Taivutettu teräsputki kulkee tason alla ja taittuu pöydän päistä esiin uniikilla tavalla. TOUKO on todella tukeva ja kestävä – pöydän siro rakenne saattaa hämätä katsojaa jämäkkyydellään. Huomaa, että TOUKO:a on saatavilla myös isommassa koossa. Kurkkaa L-koon TOUKO täältä!

 

Paino 13,5 kg (kilogramma)
Mitat 93 × 60 × 38 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postiin: 0,00€
Kotiinkuljetus: 7,00€

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 93 cm, leveys 60 cm ja korkeus 38 cm. Levyn koko: 80 cm x 60 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pöydän pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

ARVO

Penkki 1 hlö

260,00 

MAINIO

Ruokapöytä 8 hlö

1 110,00 

HILJA

Hylly

195,00 

URHO

Alataso

390,00