ARVO

Penkki 3 hlö

495,00 

ARVO-penkki 3 hlö on kotisi monikäyttötuote, joka löytää aina arvoisensa paikan. Penkki toimii täydellisesti osana isompaa ruokailuryhmää tai laskutasona esimerkiksi olohuoneessa. Ajaton ja tyylikäs muotoilu takaavat sen, että ARVO-penkki näyttää kauniilta vielä vuosien päästä. Laadukkaat materiaalit kestävät hyvin käyttöä ja aikaa. Penkin muotoilu on toimiva: taivutettu teräsrunko mahdollistaa, että penkin alle jää runsaasti jalkatilaa päätyjen taipuessa yli istuintason. Kolmen hengen penkissä istumatilaa on myös reilusti, sillä penkin mitoitus on väljä.

Huomaa, että ARVO-penkki sopii täydellisesti yhteen kuuden hengen MAINIO-ruokapöydän kanssa!

Paino 19 kg (kilogramma)
Mitat 169 × 50 × 44 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postiin: 0,00€
Kotiinkuljetus: 7,00€

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 169 cm, leveys 50 cm ja korkeus 44 cm. Levyn koko: 40 cm x 156 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

VIENO

Sohvapöytä S-koko

220,00 

TAPIO

Klapi-/lehtiteline

140,00 

VIENO

Sohvapöytä M-koko

260,00 

HILJA

Hylly

195,00