MAINIO

Ruokapöytä 4 hlö

640,00 

Yksinkertainen, linjakas ja ilmava muotoilu tekevät MAINIO-ruokapöydästä paitsi tyylikkään myös käytännöllisen valinnan kotisi ruokailutilaan. Taivutettu teräsputki tulee vaneritason alta uniikilla tavalla esiin ja korostaa pöydän kauniita materiaaleja.

Huomaa, että MAINIO-ruokapöytä sopii täydellisesti yhteen LEMPI-tuolin ja ARVO-penkin kanssa!

 

Paino 28 kg (kilogramma)
Mitat 136 × 90 × 73 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postin terminaaliin: 0,00€
Kotiinkuljetus: alk. 40,00€ (yleensä 40-65€)

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Syötä toimitusosoite ostoskorissa/kassalla nähdäksesi tarkan kotiinkuljetuksen hinnan.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 136 cm, leveys 90 cm ja korkeus 73 cm. Levyn koko: 90 cm x 123 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pöydän pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

TOUKO

Sohvapöytä L-koko

460,00 

ARVO

Penkki 1 hlö

260,00 

VIENO

Sohvapöytä S-koko

220,00 

VIENO

Sohvapöytä L-koko

310,00