LEMPI

Ruokapöydän tuoli

295,00 

LEMPI-tuolista saattaa tulla nimensä mukaisesti lempituolisi! Tuolin runko-osa muodostuu taivutetusta teräsputkesta, joka joustaa kevyesti istuessa lisäten ergonomiaa ja mukavuutta. Vaneriset istuin- ja selkänojaosat ovat sirot ja yksinkertaiset antaen keveyden ja ilmavuuden tunteen.

LEMPI-tuoli on loistava parivaljakko MAINIO-ruokapöydän kanssa. Yhdessä ne muodostavat ruokailutilaasi kauniin ja tyylikkään kokonaisuuden, jonka ääreen on ilo kokoontua.

 

Paino 9,5 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 40 × 84 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postiin: 0,00€
Kotiinkuljetus: 7,00€

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 60 cm, leveys 40 cm ja korkeus 84 cm. Istuinkorkeus 43,5-45 cm (istuintaso on kallistettu taaksepäin).

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen painoraja on 100 kg.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

TAPIO

Klapi-/lehtiteline

140,00 

HILJA

Hylly

195,00 

TOUKO

Sohvapöytä M-koko

380,00 

ARVO

Penkki 2 hlö

395,00