HILJA

Hylly

195,00 

Moderni ja käytännöllinen HILJA-hylly on tarpeellinen joka kodin tuote, joka sopii tilaan kuin tilaan. Muotoilultaan yksinkertaisen kaunis hylly toimii kauneimpien esineidesi esittelypaikkana, kirjahyllynä, astiahyllynä tai vaikka laskutasona eteiseen. Sinä voit päättää tilan ja käyttötarkoituksen – HILJA toimii kaikkialla!

 

Paino 7,3 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 30 × 30 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postiin: 0,00€
Kotiinkuljetus: 7,00€

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 100 cm, leveys 30 cm ja korkeus 30 cm. Levyn koko: 30 cm x 96 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

MAINIO

Ruokapöytä 8 hlö

1 110,00 

MAINIO

Ruokapöytä 6 hlö

920,00 

VIENO

Sohvapöytä L-koko

310,00 

VIENO

Sohvapöytä S-koko

220,00