VIENO

Sohvapöytä M-koko

260,00 

VIENO-sohvapöytä on yhdistelmä leikkisyyttä ja ajattomuutta. Taivutettu teräsputki kulkee tason alla uniikilla tavalla taipuen vain tason etuosasta alas lattiaa kohti. Näin ollen tuotteen muotokieli jää ilmavaksi ja kepeäksi, kun turhat pystyrakenteet on pystytty minimoimaan. Erityinen runkorakenne mahdollistaa samalla, että sohvapöytä on mahdollista asettaa pienemmän VIENO-sohvapöydän kanssa allekkain tai lomittain.

VIENO-sohvapöytiä on saatavilla eri koossa. Yhdistelemällä sohvapöytiä toisiinsa voit luoda hyvinkin vaihtelevia kokonaisuuksia, jotka sopivat juuri sinun kotiisi. VIENO on kaunis yksin tai yhdessä – valitse itse Sinulle toimivin ratkaisu!

 

Paino 8,6 kg (kilogramma)
Mitat 56 × 50 × 44 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postiin: 0,00€
Kotiinkuljetus: 7,00€

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 50 cm, leveys 56 cm ja korkeus 44 cm. Levyn koko: 50 cm x 50 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pöydän pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

TAPIO

Klapi-/lehtiteline

140,00 

HILJA

Hylly

195,00 

MAINIO

Ruokapöytä 8 hlö

1 110,00 

ARVO

Penkki 3 hlö

495,00