URHO

Ylätaso

425,00 

URHO-ylätaso on linjakas ja toimiva sivupöytä osaksi kotisi sisustusta. Pöydän korkeus on suunniteltu niin, että se toimii hyvin tv-tasona. Taivutettu teräsputki kulkee tason alla uniikilla tavalla taipuen vain tason etuosasta alas lattiaa kohti. Näin ollen tuotteen muotokieli jää ilmavaksi ja kepeäksi, kun turhat pystyrakenteet on pystytty minimoimaan.

URHO-ylätaso on suunniteltu yhdessä URHO-alatason kanssa. Yhdessä nämä kaksi tasoa toimivat toisiaan täydentäen. Voit koota tasoista omannäköisesi kokonaisuuden esimerkiksi tv-tasoksi tai suuremmaksi sivupöydäksi. Tasot voi asetella keskenään tilaan sopivalla tavoin – allekkain tai lomittain.

 

Paino 18 kg (kilogramma)
Mitat 150 × 56 × 44 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postiin: 0,00€
Kotiinkuljetus: 7,00€

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 150 cm, leveys 56 cm ja korkeus 44 cm. Levyn koko: 50 cm x 150 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

MAINIO

Ruokapöytä 8 hlö

1 110,00 

TAPIO

Klapi-/lehtiteline

140,00 

LEMPI

Ruokapöydän tuoli

295,00 

VIENO

Sohvapöytä M-koko

260,00