TOUKO

Sohvapöytä L-koko

460,00 

TOUKO-sohvapöytä on saanut muotokielensä MAINIO-ruokapöydästämme. Taivutettu teräsputki kulkee tason alla ja taittuu pöydän päistä esiin uniikilla tavalla. TOUKO on linjakas ja ilmava, mutta silti erityisen tukeva ja kestävä sohvapöytä. Huomaa, että TOUKO-pöytää saa myös pienemmällä levyn koolla. Kurkkaa TOUKO M-koossa täältä!

 

Paino 17,6 kg (kilogramma)
Mitat 113 × 70 × 44 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postiin: 0,00€
Kotiinkuljetus: 7,00€

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 113 cm, leveys 70 cm ja korkeus 38 cm. Levyn koko: 100 cm x 70 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pöydän pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

LEMPI

Ruokapöydän tuoli

295,00 

MAINIO

Ruokapöytä 6 hlö

920,00 

VIENO

Sohvapöytä L-koko

310,00 

URHO

Ylätaso

425,00