MAINIO

Ruokapöytä 8 hlö

1 110,00 

Yksinkertainen, linjakas ja ilmava muotoilu tekevät MAINIO-ruokapöydästä paitsi tyylikkään myös käytännöllisen valinnan kotisi ruokailutilaan. Taivutettu teräsputki tulee vaneritason alta uniikilla tavalla esiin ja korostaa pöydän kauniita materiaaleja.

Huomaa, että MAINIO-ruokapöytä sopii täydellisesti yhteen LEMPI-tuolin ja ARVO-penkin kanssa!

 

Paino 50 kg (kilogramma)
Mitat 236 × 105 × 73 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postin terminaaliin: 0,00€
Kotiinkuljetus: alk. 40,00€ (yleensä 40-65€)

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Syötä toimitusosoite ostoskorissa/kassalla nähdäksesi tarkan kotiinkuljetuksen hinnan.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 236 cm, leveys 105 cm ja korkeus 73 cm. Levyn koko: 105 cm x 223 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pöydän pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy-nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

MAINIO

Ruokapöytä 4 hlö

640,00 

TAPIO

Klapi-/lehtiteline

140,00 

VIENO

Sohvapöytä L-koko

310,00 

ARVO

Penkki 1 hlö

260,00