URHO

Alataso

390,00 

URHO-alataso on kaunis sivupöytä osana kotisi sisustusta. Alataso toimii erityisen hyvin esimerkiksi matalana sohvapöytänä tai tv-tasona yhdessä URHO-ylätason kanssa. Taivutettu teräsputki kulkee tason alla uniikilla tavalla taipuen vain tason etuosasta alas lattiaa kohti. Näin ollen tuotteen muotokieli jää ilmavaksi ja kepeäksi, kun turhat pystyrakenteet on pystytty minimoimaan.

Tuote on suunniteltu yhdessä URHO-ylätason kanssa. Yhdessä nämä kaksi tasoa toimivat toisiaan täydentäen. Voit koota URHO-tasoista omannäköisesi kokonaisuuden esimerkiksi tv-tasoksi tai suuremmaksi sivupöydäksi. Tasot voi asetella keskenään tilaan sopivalla tavoin – allekkain tai lomittain.

 

Paino 16 kg (kilogramma)
Mitat 136 × 56 × 24 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postiin: 0,00€
Kotiinkuljetus: 7,00€

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 136 cm, leveys 56 cm ja korkeus 24 cm. Levyn koko: 50 cm x 136 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

LEMPI

Ruokapöydän tuoli

295,00 

HILJA

Hylly

195,00 

MAINIO

Ruokapöytä 6 hlö

920,00 

TOUKO

Sohvapöytä M-koko

380,00