VIENO

Sohvapöytä L-koko

310,00 

VIENO-sohvapöytä on yhdistelmä leikkisyyttä ja ajattomuutta. Taivutettu teräsputki kulkee uniikilla tavalla taipuen vain tason etuosasta alas lattiaa kohti. Näin muotokieli jää ilmavaksi ja kepeäksi, kun turhat pystyrakenteet on pystytty minimoimaan. VIENO L-koon sohvapöydän voi asettaa korkeutensa puolesta esimerkiksi sohvan istuintason ylitse. Tällä tavoin saat halutessasi leffaherkut ja kaukosäätimet aivan käden ulottuvillesi. VIENO L-koko on VIENO:ista suurin ja korkein. Pöytien kokoerot mahdollistavat, että sohvapöytiä on mahdollista asettaa allekkain tai lomittain pienempien VIENO-sohvapöytien kanssa.

VIENO-sohvapöytiä on saatavilla kolmessa eri koossa: S-, M- ja L-koossa. Yhdistelemällä sohvapöytiä toisiinsa voit luoda hyvinkin vaihtelevia kokonaisuuksia, jotka sopivat juuri sinun kotiisi. VIENO on kaunis yksin tai yhdessä – valitse itse Sinulle toimivin ratkaisu!

 

Paino 11,2 kg (kilogramma)
Mitat 67 × 60 × 50 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postiin: 0,00€
Kotiinkuljetus: 7,00€

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 67 cm, leveys 60 cm ja korkeus 50 cm. Levyn koko: 60 cm x 60 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pöydän pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

MAINIO

Ruokapöytä 8 hlö

1 110,00 

TOUKO

Sohvapöytä M-koko

380,00 

MAINIO

Ruokapöytä 6 hlö

920,00 

TOUKO

Sohvapöytä L-koko

460,00