ARVO

Penkki 2 hlö

395,00 

ARVO-penkki on kotisi monikäyttötuote, joka löytää aina arvoisensa paikan. Penkki toimii eteisen penkkinä, osana ruokailuryhmää tai sohvapöytänä. Ajaton ja tyylikäs muotoilu takaavat sen, että ARVO-penkki näyttää kauniilta vielä vuosien päästä. Laadukkaat materiaalit kestävät hyvin käyttöä ja aikaa. Penkin muotoilu on toimiva: taivutettu teräsrunko mahdollistaa, että penkin alle jää runsaasti jalkatilaa päätyjen taipuessa yli istuintason.

Huomaa, että ARVO-penkki sopii täydellisesti MAINIO-ruokapöydän kanssa yhteen!

Paino 14 kg (kilogramma)
Mitat 119 × 50 × 44 cm (senttimetri)
Rungon väri

Musta, Valkoinen

Levy

Koivuvaneri, Laminaatti

Toimitus

Nouto: 0,00€
Toimitus lähimpään Postiin: 0,00€
Kotiinkuljetus: 7,00€

Toimitusaika n. 2-5 vk, yleensä 3 vk.

Tekniset tiedot

Mitat: pituus 119 cm, leveys 50 cm ja korkeus 44 cm. Levyn koko: 40 cm x 106 cm.

Teräsputkirunkoa on mahdollista saada valkoiseksi tai mustaksi jauhemaalattuna. Tasoa on saatavilla valkoisena laminaattivanerina tai koivupintaisena vanerina.

Laminaattivaneri on ehdoton valinta, kun pinta joutuu käytössä koville. Tämä ikilevy -nimelläkin tunnettu vanerilevy on lähes ikuinen – se on helppo pitää puhtaana ja siihen on lähes mahdoton saada kulumisen jälkiä. Samaa laminaattipintaa käytetään kestävyytensä ansiosta laajalti myös keittiöiden työtasoissa.

Koivupintainen vaneri on hyvä valinta, kun sisustukseen halutaan lisätä luonnonläheisyyttä. Koivupintaisessa vanerissa koivun yksilölliset puun syyt pääsevät oikeuksiinsa. Pinta on käsitelty kevyesti vaaleaksi sävyttävällä Osmo Color TopOil öljyvahaseoksella, jotta koivu säilyttää luontaisen vaaleutensa. TopOil-öljyvahalla käsitelty pinta on miellyttävän tuntuinen ja se kestää hyvin tavanomaisia kotitalouskemikaaleja ja värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia, teetä, maitoa, olutta ja viiniä.

Tuotteen jalkoihin on valmiiksi liimattu huonekaluhuopatarrat, joten tuote on heti käyttövalmis. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

TUTUSTU MYÖS

ARVO

Penkki 3 hlö

495,00 

MAINIO

Ruokapöytä 8 hlö

1 110,00 

TAPIO

Klapi-/lehtiteline

140,00 

TOUKO

Sohvapöytä M-koko

380,00